Erikoissiivoukset Heinolasta käsin koko Keski-Suomen alueella

Kaikki yhteystietomme

Ri-Pi Siivouspalvelu Oy tarjoaa kattavan valikoiman erikoissiivouksia vaativimpiin ja erikoishuomiota vaativiin tilanteisiin sekä kohteisiin. Erikoissiivouksiimme kuuluvat muun muassa kalmasiivoukset, muuttosiivoukset, rakennussiivoukset, koronasiivoukset, ikkunanpesut hankalissa kohteissa ja rappujen pesut.

Me palvelemme Heinolasta käsin koko Keski-Suomen alueella. Ota yhteyttä kokeneeseen siivoojaan ja pyydä meiltä tarjous tarvitsemallesi erikoissiivoukselle!

Kalmasiivoukset

Olemme erikoistuneet kalmasiivouksiin eli kuolinpaikkojen siivouksiin sekä kuolinpesien tyhjennyksiin. Asunto, jonne ihminen on menehtynyt, täytyy siivota ammattilaisen toimesta. Ammattilainen käyttää siivoamiseen tarvittavia kemikaaleja ja minimoi asunnolle syntyvät vahingot. Akuutin siivouksen jälkeen kohteesta laaditaan vahinkoraportti, josta käy ilmi kuoleman asunnolle aiheuttaneet vahingot. Tavallisilla siivousvälineillä ei voi tehdä huolellisesti tällaista siivousta.

Muuttosiivous

Helpota muuttoasi tilaamalla muuttosiivous ammattilaiselta. Muutto on jo itsessään raskas urakka, joten vanhan kotisi siivoamisen jättäminen meille voi keventää urakkaasi merkittävästi. Tällä tavalla voit myös varmistua siitä, että vuokranantaja on tyytyväinen asunnon kuntoon sen luovutushetkellä.

Ikkunanpesut hankalissa kohteissa

Teemme huolelliset ja ammattitaitoiset ikkunanpesut myös hankalapääsyisissä ja korkeissa kohteissa. Jätä vaikeiden paikkojen ikkunanpesut ammattilaisen hoidettavaksi, äläkä lähde itse turhaan taiteilemaan.

Rappujen pesut

Toteutamme kokonaisvaltaiset rappujen pesut. Raput ovat yritysten ja taloyhtiöiden käyntikortteja, sillä ne ovat tärkeässä asemassa luomassa ensivaikutelmaa. Kadulta sisään kantautuva hiekka ja pöly voivat myös aiheuttaa liukkautta ja synnyttää vaaratilanteita. Kun rappujen siisteydestä huolehditaan kunnolla, myös niiden käyttöikä pitenee.

Ota yhteyttä ja tilaa siivous

Kerro meille minkälaista erikoissiivousta tarvitset. Ystävälliset ammattilaisemme arvioivat tehokkaimman tavan puhdistaa kohteesi ja tekevät sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. Me pyrimme mukautumaan kaikkien asiakkaidemme tarpeisiin, joten mikäli juuri tarvitsemaasi siivousta ei ole mainittu sivuillamme, ota silti rohkeasti yhteyttä!