Monipuoliset siivouspalvelut Heinolasta koko Keski-Suomeen

Kaikki yhteystietomme

Ri-Pi Siivouspalvelu Oy tuottaa monipuoliset ja laadukkaat siivouspalvelut Heinolasta koko Keski-Suomeen. Palvelumme kattavat muun muassa peruspesut, suursiivoukset, ikkunanpesut, vahaukset, erikoissiivoukset ja ruokapalvelut.

Palvelemme yrityksiä sekä yksityisiä asiakkaita. Me tulemme paikalle aina omien desinfioitujen välineidemme kanssa. Ota yhteyttä luotettavaan toimijaan ja pyydä meiltä tarjous huippuluokkaisille siivouspalveluille!

Peruspesut

Valitsemme perussiivoustemme siivousmenetelmät aina kohteen tarpeiden mukaan. Kosteat ja märät menetelmät sekä mekaaninen työ muodostavat usein suurimman osuuden siivouksesta. Peruspesut ovat määräajoin ja perusteellisesti suoritettavaa siivousta. Siivoukseen voi kuulua muun muassa pölyjen poisto imureilla ja pyyhkimällä sekä lattioiden pesu.

Suursiivoukset

Suursiivous on hyvä toteuttaa kerran tai kaksi vuodessa, jolloin kodin tai muun kiinteistön jokainen nurkka ja kaappi käydään tarkasti läpi. Suursiivous on viikkosiivousta isompi urakka, jossa otetaan huomioon paikat, joita ei tarvitse siivota viikoittain, mutta joihin kertyy likaa ja pölyä pidemmällä aikavälillä.

Ikkunanpesut

Me pesemme kotisi kaikki ikkunat kirkkaaksi ja putsaamme myös sälekaihtimet halutessasi. Ikkunatkin on hyvä pestä vähintään kerran vuodessa tai mahdollisesti kaksi, mikäli ympäristössä on vilkasta liikennettä. Me kartoitamme ikkunoiden pesuun käytettävän ajan ja teemme sinulle tarjouksen.

Vahaukset

Lattian vahaus on oiva keino saavuttaa kuluneempaankin lattiaan kestävä ja siisti pinta. Vahattu lattia on helpompi myös pitää puhtaana, sillä lika ei tartu siihen yhtä tiukasti. Vahaus suojaa lattiaa kulumiselta ja luo näyttävän pinnan.

Desinfioinnit

Koronan jälkeen desinfiointipalveluiden tarve on noussut huomattavasti. Desinfiointi voi olla hyvä suorittaa, jos altistumisesta tartunnalle on epäily esimerkiksi vierailun takia. Me suoritamme desinfioinnit tehokkaasti ja lyhyelläkin varoitusajalla.

Ruokapalvelu

Muutamalla työntekijöistämme on kokin taustaa, joten tarjoamme siivousten lisäksi myös ruokapalveluita. Voimme valmistaa ruokaa ravintolassasi tai voimme myös leipoa ja tehdä ruokaa kotonasi esimerkiksi siivouksen yhteydessä.

Tutustu myös erikoissiivouksiimme