Ri-Pi Siivouspalvelu Oy:n siivoojat – Heinolasta koko Keski-Suomeen

Kaikki yhteystietomme

Ri-Pi Siivouspalvelu Oy tarjoaa kattavat siivouspalvelut Heinolasta käsin koko Keski-Suomeen. Yrityksemme on perustettu vuonna 2017 ja nopean kasvumme takana ovat alusta saakka olleet erinomaiset ja tunnolliset työntekijämme. Palveluihimme kuuluvat muun muassa peruspesut, suursiivoukset, ikkunanpesut, vahaukset, erikoissiivoukset, ruokapalvelu ja koronadesinfioinnit.

Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin työntekijöihimme, rekrytointiin ja arvoihimme. Mikäli olet kiinnostunut liittymään tiimiimme tai haluat tarjouksen siivoukselle, katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!

Tiimimme

Yrityksemme koostuu 26:sta tunnollisesta siivoojasta, joista seitsemällä on laitoshuoltajan kokemus ja kaikilla 5–10 vuoden ammattikokemus alalta. Muutamalla työntekijöistämme on myös kokkitaustaa, joten pystymme tarjoamaan myös ruokapalveluita.

 

Vuosien toimintamme aikana olemme saaneet pääasiassa vain positiivista palautetta ja meidät on opittu tuntemaan tunnollisuudesta sekä erinomaisesta jäljestä. Tästä iso kiitos kuuluu työntekijöillemme. Me pidämme erityisen tärkeänä työntekijöidemme viihtyvyyttä ja teemme paljon töitä sen eteen, että voimme jatkossakin taata kaikille työntekijöillemme turvallisen ja mukavan ympäristön työskennellä.

Rekrymme on nyt auki

Yrityksemme tulee kasvamaan jatkossakin ja tästä syystä rekrymme on nyt auki. Etsimme iloisia, reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä, joilla on aito halu auttaa asiakkaitamme. Aikaisempi ammattitaito ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan totta kai eduksi.


Kokemuksesta riippumatta kaikki työntekijämme käyvät 2 kuukauden koulutusjakson, jolla varmistetaan, että kaikki siivojamme tuottavat samaa laatua, jota asiakkaamme ovat oppineet odottamaan. Samalla kun yrityksemme kasvaa, pidämme vanhoista asiakkaista huolehtimista ensisijaisen tärkeänä, emmekä halua alkaa tuottamaan ns. massapalveluita.


Tarvittaessa uudet työntekijät saavat hankittua hygieniapassit kauttamme. Mikäli olet kiinnostunut liittymään iloiseen tiimiimme, jätä meille avoin hakemus sähköpostitse ja laita liitteeksi CV:si.